Аз също не се сдържам, като отново чета словосъчетанията Ти, Радославе! Ето защо ще Ти повторя някои неща (папагалски - по друг начин комуникация явно няма да има).
Тук бях написал някои неща и след отговора Ти, си мислех, че ще се укротиш малко с помиярските си изказвания в този форум. Не ме интересува, какво си говориш с "братята" си във форума на "Атака".
Цитати на Льопен не доказват нищо. Те имат стойността на изказванията на Сидеров. Националистите няма нужда да се демонизират, понеже никъде (ама наистина никъде!) не са донесли нищо добро. Това не е омраза или необоснована емоция, а чиста констатация от исторически опит. Поради тази причина националистите са трън не само в очите на (читавите) управляващи, а и на хора като мен (все още се надявам да сме мнозинство по тоя въпрос!). За това не е необходимо да давам конкретни примери. Иначе ще ме караш да ти доказвам дори, че е имало газови камери в концентрационните лагери и да оборвам неколцината автори - любимци на Сидеров & ко.
Ще съм ти изключително благодарен да ме посъветваш, с какво точно да се запозная по тоя въпрос. Кое е това, което ще хвърли нова светлина след разкритията на Суворов. И нали няма да ме насочваш към литература, писана от писачи, тип Добри Божилов (който се е изказвал на подобни теми достатъчно - далеч не само за Линукс)?
Цитат |
Поне ще се накефя ако видят сметката на израел. М/у другото исляма е замислен от евреите, който от своя страна почитат талмуда в него както и в корана се проповядва омраза към другите религии. |
Да оставим настрана дразнещата езикова (отнасяща се не до Иврит, а до българския език!) неграмотност, която се е възкачила на престола в това изказване. Подобни изблици доведоха до една не безизвестна трагедия в историята на човечеството.
Просто разбери, че има достатъчно хора, на които им е неприятно дори да четат такива неща тук, в този форум. Отиди си във форума на "Атака" и ще срещнеш съмишленици. Тук ние си говорим за отворен код и свободата, която той дава. Мнозина от нас ценят не само тази, а и принципната свобода, която е несъвместима с омраза към хора, които нищо лошо не са ни направили.
П. С. И.. имай предвид, че "България" се пише с главна буква, а не:Цитат |
В момента в българия става това |