Ами накратко - лаптоп Тошиба А200 1М5 съм, който си беше оригинално с Виста ... и онзи ден като пробвах да си разцепя С:/ -то на две - програмата която бях смъкнал не тръгна, и когато пробвах да я махна - изведнъж на син екран с бели букви - някакви глупости, и компа сам се рестартира ... и то постоянно ... и не може да тръгне ... голям т***к ... и като му направих Систем Рестор - не се виждаше Д:/ ... имах само С:/ ...
И реших аз да пробвам с линукс - понеже всичко на хдд-то беше само музика, филми и игри - тоест неща които можех да намеря после - направо формат на целия хард и - сега съм с Кубунту (7.10) ...
'>
като цяло - много доволно ... обаче има някои много тъпи грешчици, една от които е адски гадна ... и другото мога да го прежаля, но това просто не ...
става дума за това че звука се чува от тонколонките само ... и като пъхна слушалки - нищо не излиза от тях ... също така не работи потенциометърчето за регулация на звука, точно до буксата за слушалки, както и вградения регулатор, дето е до часовника ... (?!?!
'>) ... и единствено мога да регулирам звука от самия плейър - амарок-а (от хммс-а не може да се регулира ... (??!
'>)
та - what the #### ...