<ROKO__> vyrgozunqk: ще почака малко <vyrgozunqk> tiq sa prodajni bokluci<evgeny-bg> кубинки юмруци<ROKO__> искам да го видя читав ли е<evgeny-bg> синджири<ROKO__> всеки може да се подмаже за да му направиш подарък<evgeny-bg> правил съм подарък една нощ с легло и ядене без пари<evgeny-bg> в Болницата <ROKO__> evgeny-bg: и аз на времето като скинарче почти убих един циглаш[/size]<vyrgozunqk> ти па голям отворко излезна бе<vyrgozunqk> пфхахах<vyrgozunqk> абе и двамата сте големи отворковци<evgeny-bg> ти като си затворко каво<vyrgozunqk> жалко че няма други в канала <ROKO__> аз отдавна изоставих този живот<evgeny-bg> аз си го нося в джоба<ROKO__> сега бих убил скинар<evgeny-bg> <ROKO__> но няма да стана скинар<ROKO__> :><evgeny-bg> a ne mnogo sa pekani pi`owete<evgeny-bg> a ne mnogo sa pekani piчowete<ROKO__> абе пекани на мокра слама и не са обръщани<ROKO__> сегашните скинари са мухльовци<evgeny-bg> толкова си бил скин и ти<evgeny-bg> тогава<ROKO__> разни хейтърчета дето се мислят за скинари<evgeny-bg> мани ги тея<vyrgozunqk> лог-а отива в секция хумор <evgeny-bg> говоря за истински скинари<ROKO__> с кецове и чалгарски дънки<vyrgozunqk> качвам го след малко<vyrgozunqk> хахаха<ROKO__> не си скинар<evgeny-bg> кой<ROKO__> говоря за сегашните<evgeny-bg> сега не<evgeny-bg> сега са деца<ROKO__> излезнал чалгарчето с кецовете и увисналите дънки<ROKO__> и кой съм аз бро<evgeny-bg> егати и рапъра а<evgeny-bg> <ROKO__> удариш му един шамар ще му фръкне суполя и ще се чуди къде е<ROKO__> особено в София е пълно с такива<ROKO__> квартални скинарчета<evgeny-bg> не знам<ROKO__> той Цецко Клецко<ROKO__> може да знае<evgeny-bg> мразя софия<ROKO__> не го знам в кой квартал е живял<ROKO__> аз бях и в Дружба и в Дианабад и още къде беше и в Люлин<ROKO__> та в дружба едно лайненце с една бебешка чикийка вика дай 20 лева че ща заколя<ROKO__> представи си само<evgeny-bg> <ROKO__> какво да го правиш такъв<evgeny-bg> такива шамари ще яде<evgeny-bg> не е истина<ROKO__> 1.50 няма да е висок<ROKO__> ама тръгнал срещу човек 190<ROKO__> да се перчи<evgeny-bg> зуяка се скри<evgeny-bg> нищо не казва<evgeny-bg> <ROKO__> то такива да ги съжалява човек<ROKO__> защото господ ги е наказал по рождение......<ROKO__> evgeny-bg: имах черен бомбър не си имал зелен<ROKO__> <evgeny-bg> и моя беше черен<evgeny-bg> с трикольора<evgeny-bg> на джоба на ръкава<evgeny-bg> вермахт<evgeny-bg> в бели връзки<evgeny-bg> кафяв<ROKO__> с две лица едното черно другото оранжево<evgeny-bg> 2-ри номер прическа<ROKO__> но оранжевото винаги ми се е виждало педалско<evgeny-bg> както се подстригвам и сега де<evgeny-bg> е да де<ROKO__> аз за мен 0-та си е стандартен номер<ROKO__> :><evgeny-bg> то това е бомбъра<evgeny-bg> да но 0-ла като стане студено<evgeny-bg> и ти става червена пачата<evgeny-bg> или синя от студ<evgeny-bg> <vyrgozunqk> затова има шапки, кретени такива<vyrgozunqk> <ROKO__> нямам проблеми с това :><ROKO__> слагам шапка<evgeny-bg> ти си кретен<evgeny-bg> да не сме идиоти<evgeny-bg> може и с чоропогащи<evgeny-bg> <evgeny-bg> мойта шапка беше скиорска<ROKO__> може и с на баба ти кюлотите<ROKO__> <evgeny-bg> покрива цялата глава<evgeny-bg> само 2 дупки за очите<evgeny-bg> <evgeny-bg> и с кюлоти може<evgeny-bg> ако ти е кеф<evgeny-bg> да ги носиш
РОКО_, ти ли озвучава играта, много яко се е получило http://www.youtube.com/watch?v=FTk30ybY-0M
"американски гадни педераси" - типично в негов стил... Тихо само да не ни чуе, че... лошо... :/ Ще гризнем кубинките му, които впрочем са 58 номер
Левите и десните в днешно време като понятия са толкова омешани, че е трудно да се каже... А и няма знаечение...
В живота не е толкова невъздържан, колкото във форума. Нормално е. Ако беше така, винаги щеше да ходи бит, а в институт „Пирогов“ щяха да му издадат платинена членска карта и всеки път (тоест на всеки три дни) да го посрещат с кутия „Пияна вишна“, защото им осигурява извънредно интересни за науката травми.
Но да и аз не се сдържах да не покажа на широката публика това.Цитат от блога на go_fireЦитатВ живота не е толкова невъздържан, колкото във форума. Нормално е. Ако беше така, винаги щеше да ходи бит, а в институт „Пирогов“ щяха да му издадат платинена членска карта и всеки път (тоест на всеки три дни) да го посрещат с кутия „Пияна вишна“, защото им осигурява извънредно интересни за науката травми.