Властта НЯМА сметка той да бъде потушен - плана явно е всичко да изгори, за да може "оголеното" място да бъде застроено.
Пълни глупости. Аман от неподготвени хора, дето говорят глупости и разпространяват FUD. Това е резерват. Най-стария ни. И папата няма и няма да има право да строи там!
Баща ми работеше във фирма, която правеше пътища и магистали.
Името на фирмата не е от значение.
Та, като дойде въросното правителство на власт - веднага проектите започнаха да се дават на "наши хора", т.е. фирмата е регистрирана вчера, няма дори техника, но печели огромен проект. После въпросната фирма наема втора, която върши работата за около 60-70% от сумата по договора. И ето ти - лесна и бърза печалба. За 1 ден "работа". После тези фирми изчезват.
Или другото, което правят - регистрира фирма, печели проект, наема техника прави нещото колкото да го има, и после фирмата изчезва.
Аха - ясно що симпатизираш на тройната ламя, която безочливо крадеше пари и се хилеше по телевизията на всякакви протести и т.н
Ще ти кажа нещо - винаги нещата се строят от неслучайни фирми, всички обществени поръчки са нагласени. Трябва да си пълен идиот за да вярваш, че някога в тази държава е било честно. Точно това е проблема на милата ни родина. И Чък Норис да я управлява гнилоча е по директорските места на разни агенции и министерства. Те са си там и който и да ги управлява си въртят далаверите. Знам го от първа ръка, повярвай ми.
А ако има някой виновен за съсипването на тоя резерват са зелените терористи. Да, същите тия дето скачат и викат по кръстовищата и т.н
2001-ва година заради смерч изпопадат тия дървета в резервата "Бистришко бранище". Разумното нещо е да се изчистят падналите дърветата и да се продадат, дори не е санитарна сеч а санитарно почистване, защото практикат показва, че се появяват дървояди и други гадове, дето след падналите дървета таковат мамата и на здравите. Зелените терористи скачат тогава и казват "Не, това е уникален процес...естествен...трябва само да гледаме, да не се махат падналите дървета". Правителството им се връзва на акъла и ги оставя. Щяло да се провежда мониторинг, който да следи какво се случва. Е случи се това, което се случва винаги - корояди, дървояди им разказаха играта и ако има някой, който има далавера да палне тия дървета в резервата, то това са баш тия екотерористи, дето са се изложили за да си покрият излагацията. Защото от смерча са заминали 10% от дърветата, заради вредители и непочистването са заминали още 40% от тях! И като си помисля, че и аз съм ходил с тия по протести (преди предимно справедливи, други напоследък съмнителни) дори съм гласувал веднъж за тях на избори направо ....
10 дена след изборите тия екотерористи излезнаха и казаха, че те подкрепяли гейбраковете - т.е пълните им семейни права и аз вече съжалих, че съм дал гласът си за тях. Аз си мислех, че давам глас за партия, която да пази природата в България, а не за гейбракове.
Та така....хубаво е да мислим за кой да гласуваме. Ама като няма избор? Комунягите извадиха от нафталина пак Жоржи, пробутват ни Куневица/Пръмова...която не знам що си мислят, че някой ще им повярва, че е независима. Просто тия екс-ДС хорица са мегаподли създания и ще ни спретват театър до гроб. Най-лошото, което може да се случи на България е да гласува пак за БСП/ДПС или партенката й Кунева...е тогава вече ще призная, че хората явно си заслужават тия комунистически изроди.
Ето едно становище дали е трябвало да се изчистят дърветата:
http://www.gorabg-magazine.info/old/smur4a_10_06.htmlПрибавете към това, че никой не може да строи, че вече е забранена продажбата на изгоряла дървесина и ще разберете...че нито управляващите, нито Цеко-Меко и инвеститори за ски имат далавера от това. Кой остава? Екотерористите? Някой рандъм луд ?