Оооо, не Митак! Не ми се спори с теб.
Не споря.
Това са факти. А с факти не се спори
Ей за това не ми се спори!
Иначе да, работа може и да има. Но я имаше и ПРЕДИ да се започне с тези недоразумения! Дори заплатите бяха по-високи, а уж имаше по-малко работа...
В предния пост ти казах, че по времето на предишните, не беше гръмнала ипотечната криза която завлече целия свят. За това и беше по-добре, а не защото бяха по-добри държавници!
Нашите банки раздаваха тъпи кредити, харчеше се на поразия и имаше много работа. Фирмите от какъвто бранш се сетиш, търсеха работници, наддаваха се за работници и заплатите за това бяха по-големи.
Ама пък точно предишните правителства с корупцията по митниците която пълнеше партиините каси, унищожиха производството.
Все пропускаш важни неща от контекта и ме караш да се повтарям!
Първо, не подкрепям нито една политическа сила, и не защитавам или симпатизирам на никого.
Къде е тая криза и кой я измисли? Май само бойко я преекспонира
За всичко се оправдават с кризата.
Говорил съм с гърци, които знаеш ли какво казват? "Какви са тия глупости дето ви ги говорят за Гърция? Много сме си добре даже, не ни мислете!!!".
После Италия щеше да заръва, после Испания. Накрая Англия. Но какво стана всъщност? Коя от тия държави е по-зле от нас? Взимат ли по 1000 евро пенсии например? Взимат!
Къде е кризата, освен при българския работоател - да се оправдае защо намаля заплатите...
Иначе, за времето преди бойко:
Бяха ли по-големи заплатите? Бяха.
Имаше ли повече работа? Имаше.
А за банките и кредитите - банките са частни институции, и ако искат ще ти отпуснат кредита безвъзмездно.... тяхна си работа. Решили да да дадат пари - дали са.