Цитат на: nakaataa в Днес в 00:59
2.Как мога да си намаля дисплея(изгледа) .
Аз лично не разбирам въпорса. Може би един screenshot?
Говорих за самия екран на плазмата ми не са настроени пикселите и не ми са изрязани до половина страничните ленти.
Нищо не се разбира (поне от мен). Дори не споменаваш каква ти е графичната среда. Ако искаш отговор, по-смислен от „с теслата“, дай пълната информация.
Според теб какво мислиш че съм направил?
Явно си направил нещо, което не е типично за потребител на Линукс. Затова срещаш недоумение.
По моята логика ерора идва че нямам драйвера за .zip файловете в следствие ако има такъв можеше да ми го дадеш...
Не ти е правилна логиката. Не само защото такова нещо като драйвър за архиви няма. Просто програмата за отваряне на архиви се опитва да отвори файл, който не разпознава като архив, с който може да работи.
КАКВО НАПРАВИХ: Щракнах два пъти върху изтегления файл и ми излезе тази грешка(програмата: Hide IP Platinum )!
Не знам дали вече си разбрал, но софтуерът е обвързан с операционната система. Има програми, които имат версии за различни операционни системи, има и такива, които са налични само за определена (била тя Windows, Linux, Mac OS X или друга). Има програми-емулатори, с които някои програми за Windows могат да бъдат инсталирани и пуснати под Линукс. Пример за това е wine, но, преди да решиш с нея да инсталираш каквото и да е, задължително трябва да провериш в сайта дали е възможно (там има списък с изпробваните програми).
За търсената от теб цел на въпросната програма има доста добри аналози под Линукс, може да се поинтересуваш.
Забелязал съм че в този форум много дълго се обяснявате и повечето думи които пишете не се разбират.За едно просто настройване вие пишете 16 изречения.
Добре, извинявам се. Просто тук очакваме, че новаците имат желание да се научат и се опитваме да им представим пълната картинка на нещата, за да могат за в бъдеще да се справят и сами с подобни неща.
що не вземеш да им обясниш как да си пуснат ssh сървър и да им инсталираш дистанчионно всичко необходимо за целта! На теб поне, ще ти бъде по-лесно от колкото да им обяснявяш
И моето лично мнение е, че за тях може да се окаже най-добре да инвестират в човек за поддръжка (тъй като сървъра казаха, че го правят за комерсиална цел). Или в операционна система, с която успяват да се справят (или поне така мислят).
Но това си е тяхно решение, а и не съм аз правилния човек за такава длъжност (от CS нищо не отбирам). Аз отговарям на каквото мога и се опитвам да го правя по начин, който да е от полза не само за авторите на темата, а и за хора, които ще имат подобни нужди за в бъдеще.