Всичко това стана напълно от самосебе си.
Няма как просто - старите шефчета са като политиците ни. Искат да прибират 90% от печалбата и с останалите 10% да покриват разходите по сайта.
Проблема на новият баш Шеф(break) е, че няма парички и най-вероятно сайта ще западне (сам се издаде с "обяснението си").
Не случайно рошавата гарга (системата на старите шефчета garga.biz) e на отделен домейн. Това поне са си го предвидили.
Аз тази ситуация я очаквах от няколко години. Тя държавата ни се срива, та тракерите ли няма...
На това му се вика лоша менажерия в чист вид.
Сега ако новия баш Шеф има поне малко мозък в главата си, ще намали цената на рекламите на 1/3-та, ще направи като хората един форум, ще задели 60-70% от печалбата за екипите от сайта и за развитието му, 20% за разходи и 10% за него. При всяко едно друго положение ще си *ере сам на главата.
Няма значение кой кого лъже, важното е че замунда се ръководеше точно като един български монопол. И отговора не закъсня. Но стига съм наливал акъл, аз съм един прост лузер, който не може да живее без да дава съвети на големите батковци/шефчета.
PS: Само като написах в google "откраднаха замунда" и направо паднаха. Старите баш шефчета работят яко по проблема. Плаща се на всякакви сайтове да пишат статии и да публикуват информазия за "новата/стара" замунда с домейн .se.
С интерес ще чакам да видя, кой ще спечели.
Принципно бих заложил на чичковците с парите, но като знам колко ни е прост като цяло народа, не се знае знаели ли се
Най-много ще ми хареса да пуснат тази "драма" дори по новините, тогава вече няма да има капка съмнение, че медиите са платени.
Просто като погледнете от страни е много интересно. Тази привидна игра, дори може да завърши зле за някого в персонален смисъл. До колкото чето, вече имало дори снимка на новия баш Шеф
Яко да му е дупе ако го напипат.