Понеже по-горе се правеха намеци за сексуални проблеми
(намесиха и Фройд),аз за себе си мога да кажа,че нямам никакви
проблеми със жените
Честито!!! Ти си първия човек на планетата.
...
ЪЪЪ,в какъв смисъл съм първия човек на планетата.
Е па досега не сте ли виждали човек,на когото много му върви
със жените
Да ти „върви“ с жените, не е точно същото, като да нямаш проблем с тях.
Да ти „върви“ не е някаква особено трудна задача. Направо си е елементарна. Едно от неизменните условия, за да съществува живота е жените да се лъжат. И те се лъжат. При това го правят унищожително лесно до степен мъжете често да се питаме имат ли акъл изобщо.
Последното разбира се е заблуда. Мъжете сме далеч по-прости от жените.
Така, че да си намериш с коя да си лягаш и дори да ти пере чорапите не е проблем. Не е проблем, поне откакто победихме природните закони, сиреч станахме хора. Според учените това се е случило преди около 100-200 хил. години. Нямам особени причини да не им вярвам, още повече, че не знам как да проверя дали сметката е точна. Пък и сметка със 100 хил. години грешка не ми се вижда особено вярна. Така, че няма смисъл да я проверявам.
С жените има много други проблеми, които я могат да се изброят, я не могат. В предната тема, където Малин се жалваше, че не ги разбира достатъчно, изброих трите основни (според мен).
Това са да намериш точната, тя да ти върже и да я задържиш. За втория да уточня, че жените може безкрайно лесно да се лъжат, но не всяка жена може да бъде излъгана от всеки мъж. Поне няма да му е лесно баш с всяка. И през цялото време не знаеш дали е точната. Може и десетилетия да ти отнеме да го разбереш. Може и веднага.
Жените са нещо лесно за притежание от мъжете, но това в един свободен свят има нюанси, не е генерално вярно за всеки конкретен случай и трето — има нещо наречено късмет.
Относно проблема на Малин, който е общ за всички мъже. То бих му казал да не си го слага на сърце толкова. Няма начин да разбира напълно женската психика без самия той да е жена. Последното и да има как да се случи в днешния технологичен свят, не е нещо, което препоръчвам. Но пак за радост на мъжете, всички ние сме под чехъл и лесно се нагаждаме по тяхната психика, дори да не я разбираме напълно. Последното може би е в следствие на факта, че все пак сме родени от жени и пак от тях ще бъдем погребани, когато си отидем.
п.п. А бе я някой да каже на коя дистрибуция работят жените, че да си я инсталирам и разуча man-a.