А какво стана с файловете - премести ли ги?
Ами не. Оти съм тъп. Много тъп.
Като влизам в схватки и изказвам крайни мнения, давам вид на смелчага. Но истината е, че натъкна ли се на трудност, унивам, отчайвам се и изпадам в безтегловност.
Затова не свърших нищо от описаното. Имах идея днес да го върша.
Тук трябва да се отклоня, за да спомена, че на Девуан Аски, ACPI-то на моя лаптоп работи само до първо приспиване. Което е добре. На Jessie спираше изобщо да зарежда батерията. То може и тук така да прави, ама да ме лъже. Та вчера нямаше как, трябваше да си ходя вкъщи и знаех, че след 10 минути ще съм без лаптоп.
Тая сутрин ставам. Виждам една новина за жабешка система за управление на процедури и се каня да си запазя новината. Отварям въпросния /home/gogo/Плот/VBoxShare/с4 и ми се изправя косата, дето я нямам. Размер нула. Едва ли не „делото“ на живота ми е умряло. Веднага запитвам Ixquick, той ме препраща на Arch wiki (най-много доверие му имам), а той от своя страна крещи extundelete. Това е нов инструмент за мен, но и работата с ext ми е нова. Много впечатляващ. Оказва се, че го има в хранилищата. Трепетно го дърпам, пускам и той ме удря с чук. Гледай си работата, има информация в регистъра, ама ще го духаш.
Две минути в психическа смърт. И се сещам. Някога много отдавна съм сложил връзка на това място към SD. Понеже си говорим за udisk2, няма неща като автоматично монтиране. Даже е и по-зле от udisk. Там можеше да се монтира с потребителска парола. А бе udisk2 е 25 години назад като технология. Човек по-добре да си ползва mount.
Та така, монтирах SD-то, ц4 се появи. Наистина е свършило мястото. Mv не ме е излъгал. Гадния фалш от онази страница наистина го е препълнил.
Те такива работи. Да знаете, когато задавам въпроси да не ми отговаряте. Само глупости върша.