Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 189631 пъти)

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 4373
    • Профил
   Абе,kuunlaaksot, ти си много проеврейски настроен бе !  :o

Само,че,и палестинците,и (донякъде) евреите,са семити.
Към началото на 7 век,е нямало на практика никаква разлика между
евреи и араби; появата на исляма е причината едни семитски племена
да се отделят от други,и те "стават" араби ...
По нататък хазарите  "стават" евреи,омешват се и т.н.

Как ще обясниш омразата между,на практика,далечни братовчеди ?

И,ако не е тайна,евреин ли си ?  :o

Значи написах няколко примера за зверства от страна на Хамас, и ти веднага реши че съм "много проверейски настроен". По горе съм писал, че не одобрявам това че газа я сриват от месеци. От 33 болници, са разрушени 30. Да не мислиш, че ме радва това? разбира се, че не. Това палестински настроен ли ме прави? Или понеже в елементарното ти мислене, аз съм "враг" още от времето на ковид, гледаш да ме туриш наред с другите неща, които мразиш?

> И,ако не е тайна,евреин ли си ?  :o
не, не съм евреин. Ти арабин ли си, че ги мразиш толкова?

И, ако не е тайна, нормален ли си?

Я пак прочети какво съм написал.
Не съм писал,че мразя някого,нито,че трябва да се убиват хора.

Факт е,че и евреите и арабите имат семитски произход.
Ти така и не го отрече това.
Дразни ли те ?  :o

Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
  • Публикации: 213
  • Distribution: CRUX
    • Профил
Не е необходимо да вярвам.
Не зная, на какво точно се смееш. Създали са ги, за да се противопоставят на Ясер Арафат и Фатах.

https://www.reuters.com/world/europe/eus-borrell-says-israel-financed-creation-gaza-rulers-hamas-2024-01-19/

Това е само един линк.
Но по интересното е, че дори слугинажните на правителството на САЩ медии пишат по въпроса. Като CBC News например. Reuters, както виждаш.

Една подробност…
Не видях да отрече нещо.
Вместо това отново на лично го обръщаш. На такова не кълва  ;D

> Не видях да отрече нещо.
Аз ти написах първоначално доста неща, които ти не ги коментира (трябва ли да се подразбира, че не ги отричаш?), вместо това ме прехвърляш на други. Сори, не мога да ти насмогна на всичко.
Активен

lunarvalleys

kuunlaaksot

• Напреднали
  • Публикации: 213
  • Distribution: CRUX
    • Профил

Значи написах няколко примера за зверства от страна на Хамас, и ти веднага реши че съм "много проверейски настроен". По горе съм писал, че не одобрявам това че газа я сриват от месеци. От 33 болници, са разрушени 30. Да не мислиш, че ме радва това? разбира се, че не. Това палестински настроен ли ме прави? Или понеже в елементарното ти мислене, аз съм "враг" още от времето на ковид, гледаш да ме туриш наред с другите неща, които мразиш?

> Не съм писал,че мразя някого
това, че мразиш евреите го пишеш нон-стоп, но да, поне не призоваваш към убийство на хора.

>Дразни ли те ?
напрекъснатото повтаряне на едни и също неща в продъължение на 10 години, започва да дразни, да.

>Факт е,че и евреите и арабите имат семитски произход.
напълно вярно, дори езиците са близки.
Активен

lunarvalleys

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 6854
    • Профил
Не е необходимо да вярвам.
Не зная, на какво точно се смееш. Създали са ги, за да се противопоставят на Ясер Арафат и Фатах.

https://www.reuters.com/world/europe/eus-borrell-says-israel-financed-creation-gaza-rulers-hamas-2024-01-19/

Това е само един линк.
Но по интересното е, че дори слугинажните на правителството на САЩ медии пишат по въпроса. Като CBC News например. Reuters, както виждаш.

Една подробност…
Не видях да отрече нещо.
Вместо това отново на лично го обръщаш. На такова не кълва  ;D

> Не видях да отрече нещо.
Аз ти написах първоначално доста неща, които ти не ги коментира (трябва ли да се подразбира, че не ги отричаш?), вместо това ме прехвърляш на други. Сори, не мога да ти насмогна на всичко.
Не коментирах, защото ако обърна внимание на всяко нещо и започна да го нищя, ти ще направиш същото.
Така се започват дълги и безсмислени разговори, които не водят до нищо продуктивно.
Нямам енергия за това, нито желание, нито пък време.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

spec1a

• Напреднали
    • Профил

> Не съм писал,че мразя някого
това, че мразиш евреите го пишеш нон-стоп, но да, поне не призоваваш към убийство на хора.

>Дразни ли те ?
напрекъснатото повтаряне на едни и също неща в продъължение на 10 години, започва да дразни, да.

>Факт е,че и евреите и арабите имат семитски произход.
напълно вярно, дори езиците са близки.

Аз когато твърдя нещо,винаги се обосновавам.
Като пиша за евреите,давам факти.
Хайде напиши нещо писано от мен,което не е вярно.

И не съм единствения в този форум,който те призовава за това.
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3735
    • Профил
едните вече имат стратегия... а другите отново са на... к'вот' каже бащицата
https://www.bgonair.bg/a/4-world/339899-putin-ne-iska-voyna-s-nato-prosto-glupost-zapadat-samo-plashi-horata
...той и Напальон(ката) така казва, казва накрая и показно напарави (как не трябва да се прави)
 и свърши на острова (ма тъй е като си нема бункер)

и послъгва както обикновено че и пред чужденците (не му пука явно как ще се изложи)
https://www.bgonair.bg/a/4-world/339821-otivash-na-ekskurziya-i-te-izprashtat-na-fronta-kak-rusiya-nabira-chuzhdestranni-boytsi

П.П. А на бай Доньо паметник щял да вдига
https://www.cartoonmovement.com/cartoon/monuments
« Последна редакция: Jul 19, 2024, 06:04 от remotexx »
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 3714
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Такава стратегия имат, че е показателна- вързаха се  на англо-американските глупости и губят територия (за населението да не говорим). Крим само ще го сънуват в бункера на високия джудж, декориран със зелена фланелка и тризъбец. И не само Крим.

..
и послъгва както обикновено че и пред чужденците (не му пука явно как ще се изложи)
https://www.bgonair.bg/a/4-world/339821-otivash-na-ekskurziya-i-te-izprashtat-na-fronta-kak-rusiya-nabira-chuzhdestranni-boytsi
..

Единственият коментар под тая простотия в линка говори достатъчно (и неоспорен, за три месеца, до настоящия момент):

"Как не ви досрамя да публикувате този фейк?" - Дори и  админа им не е зачистил този неевроатлантически коментар.

Както обикновено, търсим си нещо, в което да повярваме съобразно генералната линия, но как беше, излагаме се (ставаме за резил)  :)

П.П.  [_]3

« Последна редакция: Jul 19, 2024, 17:28 от Nik123 »
Активен

malin1

• Напреднали
  • Публикации: 648
  • Distribution: Debian
  • Window Manager: Openbox
    • Профил

Бат Ремо, пропускаме думата "индийци" и оставяме само думата "туристи" - та, кви са тия туристи, дето им е изтекла визата? Вярно, тръгнали са да обикалят пеша, заблудили са се... И вече от мене
- скъсали са се им се дрехите и едни добри хора ги облекли с некви, ама те били цвят каки ...  и т.н. от тоя род, да не продължавам.

Бъзикаш много дебелокожо, ще знайш.

Да, има такива случаи. И те са от двете страни. Аз, казвал съм го, съм от нашата страна, но не нашата, дето я показват политиците. Въ тая връзка, кво направиха кога земята, нашата, гори - . . както винаги...
Като как се предполага, че мога да оборя колегите, че преди са идвали руски самолети и въртолети да гасят пожарите, а сега Брюксел ...
О, да, знам, и преди, и сега са го правили руснаците - преди, да изкарат някой лев, сега - чиста форма на саботаж.
« Последна редакция: Jul 19, 2024, 21:19 от malin1 »
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
От далечната 2007, в Старозагорско (предполагам, това имаш предвид, Малине):

https://dnes.dir.bg/archive/-1930335

https://news.bg/bulgaria/ruski-spetssamolet-pristiga-za-pozharite-kray-stara-zagora.html

"По думите на Емел Етем Русия е предложила безвъзмездно своята помощ за борба с пожарите, а българската страна трябва да поеме логистиката и разходите по зареждането с гориво и гасителни препарати."

Сега са дошли на помощ турци и чехи, доколкото знам. Дали ще поемаме само логистиката, горивото и препаратите, или ще е търговийка, нямам идея.

« Последна редакция: Jul 19, 2024, 22:10 от Nik123 »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 5908
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Е ще трябва там да се усвоят едни аварийни и спасителни средства.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

spec1a

• Напреднали
    • Профил
   Направo не ми се мисли какво ще се случи с еврейския наркоман, ако Тръмп спечели ...  :o
« Последна редакция: Jul 21, 2024, 09:31 от spec1a »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 5908
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
И пак ще има "Ама те руснаците са помагали на Тръмпа, и хакерите им са фалшифицирали изборите".
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 6854
    • Профил
   Направo не ми се мисли какво ще се случи с еврейския наркоман, ако Тръмп спечели ...  :o
Неговите хора ще го свитнат, за да си предпазят задниците. Или ЦРУ поради същата причина - демократите да си спасят кожата.
Защото със сигурност знае нещо повечко за всичко случило се. Пари, оръжие и прочее.
Да не забравяме, че имаше множество сведения, че до бойното поле почти не стигат оръжия, парите незнайно за какво се стопяват за месеци, а контрол не се осъществява въпреки това. Отказват да го нарпавят. Дори не го повдигат на въпрос, което вече е съмнително.
Това може да означава само едно. В Конгреса всички забогатяват много от войната. Много от тези пари се връщат обратно в джобовет им. Милиарди и милиарди. Десетки.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Nik123

• Напреднали
    • Профил
По-скоро Зеленски ще изчезне някъде с паричките, които е натрупал. Едва ли ще тръгнат да го убиват- оня Гуайдо ли беше, великия проамерикански венецуелски опозиционер, да не го убиха? А там бяха на ръба на войната. Поне откъм руснаците няма защо да се безпокои - бившият израелски премиер Бенет го разказа в прав текст, че Путин няма да убива Зеленски (и последния след това излезе от бункера). Дали в САЩ президент ще остане оная ходещата кукла, или, както им вика Ремотекс, тръмпанарите ще вземат властта, все едно. Лично мнение.
« Последна редакция: Jul 21, 2024, 21:37 от Nik123 »
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3735
    • Профил
Утре, когато Русия няма да съществува

А колкото до това къде изечезвали парите ..поименно колеги, поименно  :P
А повечето са фейк
https://auto.offnews.bg/news/Novini_1/Ne-saprugata-na-Zelenski-ne-si-e-kupila-Bugatti-Tourbillion_40782.html
« Последна редакция: Jul 21, 2024, 21:41 от remotexx »
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 6299 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 96154 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx