В това е проблема - за теб целият живот е виртуален
'> Има и друг живот, който не е на удобния стол пред монитора...поради тази причина нем ога да ти кажа "юзъри" които ще спечелиш
Пуснах темата тук - по причината, че съм я пуснал в още около 500 форума
'> Казваш, че е реклама - ако предлагам на хората да идват на място, което е подчертавам БЕЗ ВХОД и им казвам - вие елате да се гоните, давам ви само пистата
'> ...какъв ще е резултата - ще предпочетат да се гонят отново из софия, където има хиляди заведения и нощен живот, но и стотици хиляди хора които могат да пострадат
Ние какво правим - намираме перфектното максимално безопасно място за целта и решаваме да го направим истински примамливо за хората, решили да дават газ на автомобилите си
'> Какво печелим ли - печелим развитието на спорта, все пак всички се занимаваме с коли от както се помним и искаме да постигнем нещо значимо, а не просто да си останем поредните улични самоубийци
'>
Да направим кратко сравнение - вие сте фенове на компютрите и програмирането...кое е мястото, на което ще ви бъде най-приятно да се изявявате - няма да е самолетна писта или компютърен клуб нали? Правите си форум и клуб в който обменяте идеи, знание и показвате какво можете
'> По същият начин е и при гонките и резултата, който искаме да постигнем - място, което знаем, че е създадено за целта
Между другото и сред вас има доста фенове на тунинга и бързите автомобили, аз основно се занимавам с писането на статии за автомобили и тунинг, взимал съм интервюта и съм писал за доста хора, чиято професия или хоби са лебдизайна, програмирането или систем админстването и същите тези хора в свободното си време правят от посредствени автомобили - истински бегачки с мощност от порядъка на 400-500к.с.
И след толкова отделено време и писане...ако ми кажеш, че просто спамя или правя реклама на едно забавление...