Uvazaemi gospoda,
iskam da spodelia s vas kak deistva edna goliama Turoperatorska agencia kato Ontravel.
Kupihme si po4ivka za nova godina ot Ontravel v Turcia v Hotel Sogut, Istanbul. Agenciata predlaga hotela za 4 zvezdi (dokazatelstvo e tehnia web-site
http://www.ontravel.bg) a vsa6nost hotela e samo tri zvezdi. Sled kato se varnahme ot Turcia se obadih v agenciata da si potarsia pravata za6to ni lyzat 4e hotela e 4* i te vse o6te tvyrdiaha 4e e taka i obe6taha da mi izpratiat sertifikata - tova be6e predi 10 dni - vse o6te ne sam polu4ila dori i telefonno obazdane ot agenciata a da ne govorim i za sertifikat.
Tova redovna praktika li e v Bulgaria?
V momenta zivea v London i se pribrah samo za da otpraznuvam Nova godina s priateli a tazi agencia prosto sysipaha vsi4koto nastroenie okolo praznika - organizaciata be6e pod vsiakakva kritika - pristignahme tam v 7 sutrinta, az uspiah da se nastania v 2:30 sled obiad, dori i togava staiata o6te se 4iste6e, predstavitelia ot agenciata be6e tolkova grub, 4e dori i maza mi se namesi 4e toi ne moze da mi darzi takav ton kogato zadavam normalni vaprosi, Novogodi6nata ni ve4er triabva6e da priklu4i v 2 za6toto avtobusa ne moze da 4aka i kogato triabva6e da si tragvame 2 (biahme predopredeni vsi4ki po staite po telefona) avtobusa doide sled 3p.m.
Ne moga da poviarvam 4e mogat taka da se podigravat s horata, bez zna4enie 4e e v Bulgaria
Ako niakoi moze da me posavetva kym kogo da se obarna, molia pi6ete mi na
lslavcheva@hotmail.com