Всичко е хубаво, но нека малко да разясня нещата
, Някой трябва да е на много ти с английския при тази фирма , не са важни толкоз знанията при тях. Ще ви кажа защо от личен опит:)
Беше ми писнало от Варна и реших да тръгна към София , но първо исках да си намеря работа там преди да ида
. Та да карам по същество имаше една обява за systemen administrator , и реших да подам , така до 4 часа ми звънна една мацка много колтурна , и почна да ме пита за стаж и опит и какво знам тъй като съм във Варна да не се разкарвам до София. (много правилно и браво за това)
1.Въпрос разбирате ли ot Raid
А аз я попитах Softoeren ili Hardwaren , тя ми каза хардоерен и аз почнах да изброявям от raid{0 , do 5 } и да обеснявам как работят и принципа на всеки райд
и тя ме прекъсна
2. Работилили сте с майл сървър. Аз я попитах да , с qmail, exim ,i postfix пораказах и за тях плюсове , минуси , защити от спам и тем подобни за всеки един админ са ясни тези неща.
3. Работилили сте с sql . Аз казах да и почнах пак да обеснявам.
Имаше поне още 10 въпроса , Който не бяха никак трудни , но стигнахме до английския , там проблем говорех ми си с нея на английски , моя не е отличен , но смея да твърдя че знам . Работил съм и като пиколо и като администратор на рецепция в хотели 3 години.
Най накрая мацката не се интересуваше от моя стаж и опит повече от 4 години , и от мойте знания поне от това което ме пита нямаше на нещо което да не отговорих , а се интересуваше от моя така да се каже не перфектен английски
Но нищо лошо не казвам за фирмата .!!!
Тъй че пичове .. пробвайте се там и без знания може да влезнете натрупайте стаж и опит .... и ако не ви хареса черта .. пак ако е добре работата и заплащатането супер