Игра за 2 седмици е просто абсурдно. При това съм болезнено честен. Виж нещо като 2 месеца съм по-съгласен. Но остава проблема със - звуци, музика, анимации, графика, сплаш и т.н. и по-големия проблем като Маркетинг.
Това за XCode дето искал оригиналдЪ Мак за да работи е абсурдно. Лично го търкалям и на някакви хакове и нямам никакви проблеми.
Въпроса е не дали го търкаляш някак си а как да спечелиш от труда и писането на апликации за телефон. Няма начин да го качиш в AppStore с някъкви хакове или нещо подобно. Или и за там има хакове да ги хакнеш да ти превеждат пари от продажбите.
Ако имаш нещо написано може да ми го дадеш да го кача от моя акаунт, обаче може да не съм съвсем честен след това при отчитането на приходите
Прегледай това: http://www.embarcadero.com/products/cbuilder
Това не му върши работа. Иска да пише за IOS за телефони, понеже лесно се печели. Обаче под Виндофс и Линукс няма среда със телефонските библиотеки. За виндофса не съм сигурен впрочем.
Колега, и ти не е лошо да го прегледаш!
Наскоро бях на семинар на Ембаркадеро и там иманно това демонстрираха.
Приложения разработени с Delphi XE2 и CBuilder да бъдат директно мигрирани за iOS.
Касае се не за МАК компютър а за телефон. Без хедърите библиотеките и фреймуърка за телефона нещата са много тегави. Другият проблем е качването за дебъг без да си джейлбрейкваш телефона. Едва ли е интегриран със него, както и неможеш да пуснеш трасиране на програмата върху телефона, колкото и да ми се струва криво, понякога помага.
@ferry2 иска да изкара малко парички като пусне някоя свежа програма за телефон. Ако идеята е добра и я изпълни както трябва, началната инвестиция от 1257 лева и още 160 лева при цена на една апликация от 50 стотинки ще си я върне точно след 3000 продажби. Това може да стане дори за 2 седмици след релисването в AppStore, ако идеята е свежа изпълнението е добро и цената не е впечатляваща. Ако му се работи повече може да пусне 3-4 апликации с демо версия, това ще си го изхранва с един много добър годишен доход.
Така че колеги не всявайте заблуждения. Без инвестиция по вторият начин и т.н.т. пари не се печелят, но със сигурност се губят. Нека нещата да са по правилният начин защото само интереса клати феса.