Da znaesh golqm zor e. az si go kupih toq lindows i da ti kaja parwite mi wpechatleniq sa che towa e sledwashtata stapka w ewuluciqta na lin kam glezotiite na win.
1. ima 2 wida instalacii frendly i take over 1-ta se installwa warhu win 98 i izbirash koq tochno da bootnes. 2-ta direktno iztriwa wsichko i se installwa.
2. da podkarash 1-wiq wariant e dosta trudno i primen mi se naloji da preinstaliram 5-6 edin kirliw win98 , da si prawq boot disketa, doot CD i t.n. sled n opita za kombiniramne uspq da se installne. kak stana tochno i az ne si spomnqm, probwah pochti wsichko ....
3. wtoriqt wariant take over se installwa bez problem i tragwa. za parwi pat widqh kak se installwa printer s 2-3 klika
'>) ima dosta glezotii, no wse oshte e w proces na razrabotka. wapreki towa nqkoi win programi se instalwat i tragwat bez problem (Arles WebPageCreator) naprimer drugi samo se installwat no ne tragwat (Trilian) neznam kak da mu installna ICQ zashtoto iska IE. ama kakto i da e. Imat edna golqma baza prekompilirani programi w tehniq click-n-run warehause no pri men Lindowsa nemoja da se swarje s nego( moje bi zaradi socsa).
4. nema poddrajka za cyr. bg-linuxa ne tragna, Kilyxa sashto ne se installna, no ako nqkoj ima poweche opit s debian ......
towa sa poslednite versii
1.
>LindowsOS.iso Installer
>version 1.1.1 released: 06-21-2002 file size: >347.53 MB
>Used to create a CD from which you can then do a Friendly >Install of LindowsOS alongside Microsoft Windows 98, 98 (SE), >ME or 2000 (with a FAT file system) or to do a Standalone >Install (i.e. Wipe out whole hard disk).
2.
>LindowsOS.exe Installer
>version 1.1.1 released: 06-21-2002 file size: >251.86 MB
>Electronic download only - Used to install LindowsOS >side-by-side with Microsoft Windows 98 or 98 (SE). Choose >the .iso if you're running anything other than Microsoft >Windows 98 or 98 (SE).
utochni s koj fajl razpolagash da widim ako trqbwa da ti drapna poslednite wersii