« Отговор #16 -: Mar 14, 2008, 00:27 »
Cakula, извинявай, че ти отговарям малко късно. Жалко, че си се уловил с БТК. На тия от БТК само рекламата по превозните средства е добра. Абонат съм на POWERNET.BG. Няма да им правя реклама, но ще ти кажа нещо за този сървър. Те имат дъщерен сървър за филми – FIND.BG. От там гледам директно филмите, без да ги свалям на харддиска. Телевизията я гледам доставена от powernet.bg. Плащам месечна такса от 24 лв. за едно IP и още 12 лв. за второ IP. Имат постоянни дежурни по 24 часа. Идвали са в 22.30 часа през ноща да ми оправят Интернета. Просто някои им правят сечено в квартала. От България тегля със скорост от 2.8 Мb/sek. а от Европа средно със 1.3 или 1.4 Mb/sek. От Американския континент съм падал до 300-400 Kb/sek. Освен това за разговорите ползвайки IP телефон плащам по 4 ст/мин градски разговор, 8 ст/мин междуградски и 10 ст/мин със всеки стационарен телефон по света. Таксата ми е 5 лв. месечно. Това е моят интернет доставчик. Ти просто не знаеш БТК към кой сървър са те вързали и няма да ти кажат. Е, ще ти вземат парите разбира се.