- Хора, моля ви, не разбивайте мечтите на хората с някакви "неща" като Kubuntu.
Ние слагаме каквото си пожелаят хората
Специално тези, които искаха Кубунту, знаеха какво искат
- Всички обичаме Debian! Но тя много се доближава до Слак, заради суровия си вид. Тук няма да развивам трактати, де
Пак така - не смеем да натрапваме своя вкус, особено за новобранци да слагаме Слак или Дебиан. И аз няма да развивам трактати
- Добра практика е да слагате алтернативни Windows Manager-и без състемни инструменти - IceWM, enlightenment16, FluxBox и т.н( за да няма объркване ). В случей, че някой поиска КДЕ и ГНОМ, би било добре да се редактират менютата.
То за нас не е проблем, но като за новаци искаме да сложим нещо, което да върви стабилно и интуитивно. Но в крайна сметка можем да покажем и всеки да си избере.
- Като се иснталира системата да се направи image на инсталацията и да се покаже как да се възстанови пропаднала система.
Не е лоша таз идея, ако дойдеш, може да те хванем за тая работа, искаш ли
- Wubi не е много хубаво да се инсталира без да чекнато с LiveCD. (Щото стават едно манджи...)
Пфу, аз с това чудо не съм запозната. Убунту вече ми е далечна технология... Нали има някой, който да разбира
Иначе за "българската работа"... ами полагаме усилия да направим нещо добро... надяваме се да задобряваме, но да - перфектни не сме.