Автор Тема: Problem s instalaciqta na linux (Knoppix 5.3.1 DVD)  (Прочетена 3079 пъти)

k1lled

• Напреднали
  • Публикации: 26
    • Профил
Zdraveite, imam problem s instalaciqta na knoppix 5.3.1 DVD.

Kato za nachalo, izvinqvam se za latinicata, polzvam live CD a pyk i nqmam mnogo vreme, za da podkaram kirilica.

Taka, puskam:

# sudo knoppix-installer

Izliza mi menu-to za instalaciq, zadavam configurirane, pravq nastroikite, sled tova zadavam "qpartet" za da nastroq hard diska, zadavam avtomatichni nastroiki sled koeto me vryshta v glavnoto menu. Ot tam zadavam: install. trygva instalaciqta, pokazva che se formatira /dev/sda2 sled koeto izvednaj mi pokazva naprimer 70% (a dokato formatira e 0%) i sedi na tezi 70% s chasove, i vyrti DVD ustroistvoto no ne se instalira, a pishe che se instalira i da izchakam.....
Probvah i drug variqnt, zadavam na qparted da napravq az nastroikite, pravq gi.. no syshtata istoriq.

Ideq, kak da go opravq, ili alternativen variqnt za instalaciq.
Za tezi koito mislqt da mi kajat, sloji si drugo dristro. Ne iskam drugo, iskam knoppix.
A inache, neshto i s wifi-tata ne moga da se svyrzvam s 5.3.1, kak da se svyrja s Wifi-to.. kogato ima wpa ili wpa2 parola, zadam da se svyrja i mi pokazva nqkakva greshka, svyrzana s wpa encrypting, ne bilo pusnato.
Mersi predvaritelno na vsichki otzovali se.
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
knoppix problem
Настройка на програми
prizraka 1 2990 Последна публикация Mar 25, 2004, 00:45
от
Knoppix - problem
Настройка на програми
THeBLooD 1 3057 Последна публикация Apr 11, 2004, 12:32
от
problem s instalaciqta na mandrake 10