Наистина ще съм благодарен
По какъв начин ще си изкажеш благодарността? Ще сложиш коментар кой наистина ти е написал скрипта? Ще кажеш на преподавателя да не ти пише 6-ца, а просто една 3-ка, колкото да е взет изпита? Ще запомниш името на човека, който ти е помогнал, ще го поканиш на по бира и ще му се обаждаш да му честитиш празниците?
Не, приятелю,
просто ще съм истински вътрешно благодарен и ще се уверя, че все още има хора, готови да помогнат. И следващия път, когато видя някой друг да търси помощ, дали в мрежата или в реалния живот, ще се сетя за този момент, както и за много други разбира се и ще помогна с каквото мога. Като видя някой заблуден чужденец да се лута в центъра на София, ще го закарам на мястото където иска да отиде. Така както се е случвало с мен в чужди държави. Като видя някой пич да търси помощ за флаш, за C++ или каквото и да е ще се сетя за този момент и ще ударя едно рамо ако е по силите ми.
Няколко пъти споменах, че се занимавам с други различни неща и нямам никакво време да се занимавам с Линукс, а изпитът наистина точно в момента е само да мине. След време ако ми остане малко време ще се разровя и ще ги разбера нещата, но момента наистина не е подходящ.
Както и да е, благодаря на всички писали в темата, наистина по-горе има доста жокери, откъдето ще сглобя нещо. След 3 дена ми е изпита, така че ще се оправя някак.
Между другото днес се женя
Пожелавам си успехи, здраве и любов.
Същото пожелавам и на Вас.
Бъдете здрави!