« Отговор #2 -: Jan 11, 2013, 00:33 »
Аз бих, защото е близо до вкъщи. Само факта, че трябва сутринта да карам малката до детската градина в съседния квартал ми къса нервите. Вече близо 7 години работя на пеша разстояние от вкъщи (с няколко месеца изключение) и ужасно много ценя това. Имам някаква силна развита ненавист към шофирането, особено рано сутрин, особено зимата. Наскоро даже си набих колата в един микробус, понеже наби спирачки и аз просто си поднесох по леда като пързалка. Нищо му нямаше на гада, нито на мен, като изключим че пластмасата дето държи регистрационния номер тотално се разби и трябваше да търся друга такава. И се оказа ебати проблема - нито по бензиностанциите имат, нито по магазините за авточасти, от КАТ беше единия вариант и не ми се занимаваше, та накрая просто хванах един бакшиш и му казах да ме води някъде където продават такива. Накрая се оказа че това дето го купих е с едни големи дупки и предишните винтове са доста малки. Ама реших проблема с едни метални планки, та сега съм много горд от себе си. След 10-20 години се виждам като онези дядките с жигулите дето по цял ден стоят и нещо им чоплят.