Зевсе, вие в ССР не сте ли чували, че има и едни такива други транзистори - полеви (MOSFET) или и те са капиталистическа/империалистическа пропаганда
Едновреме в Радио Телевизия Електроника имаше едни колони да сеправят -
додекаедър тонколони
Фигня ети полевые транзисторы, бля бля, они хуже по звук, чем кремниевые, если не знаете, несмотря на схожие характерестики с лампы. А вы не слышали, что германиевые еще лучше звучат, несмотря на их нестабильность??
Може и да сме изследвали MOSFET, преди Вие да сте научили що е тва капитализъм, и има ли почва у нас.....
Цялата работа, е че през последните години са усъвършенствали получаването на прави и обратни транзистори с еднакви параметри на MOSFET и тъй нататък, в интегрално изпълнение за всякакви мощности, и вече не е необходимо да ги правят с дискретни елементи, та да подбират по парамети. Това е прекрасно за телефон джангър слушалки вариант. И до там. Таван.
руснаците са на светлинни години от нас-наскоро една мадама-системен администраор-българка ми каза, че правят няква база данни с отворен код, да не плащат на гадните империалисти-еми на-забравих и името-това е, а-де-помагайте, викам-сигурно я правят заедно с китайците...
Додекаедъра е гот, ама ми се струва повече чанч дори и от кълбото.
А да сте чували, че на AC/DC джангър усилвателите са на ламби? Случайно ли?? или това е капиталистическа пропаганда? Между другото в Австралия много ги правят несмотря на жегите там. Имах един познат-дето осигуряваше лампи за австралийците-намираше работа на руските заводи. От него научих някои неща...... Викам му-ами жегите? ..."Ееее....който си има брада-има си и гребенче-специално климатиче духа там на усилвателя 2 по 125 вата с консумация 1 киловат.....като сляза от колата да ходя на гости на пича там-земята се тресе...."
Тва от капиталистическа Австралия
такива ми ти работи....абе не е като пластмаските от Мола....