« Отговор #7 -: Feb 03, 2018, 15:27 »
Наложи се да инсталирам SWR Iron, защото това нещо не работи на Мозила и Конкверор. Но все пак успях да го изтегля.
Лошата новина е, че май ще трябва по-здраво да запретна ръкави, отколкото мислех. Почти добрата е, че съм много мотивиран и може би почти ще успея до утре.
Файла, който си ми пратил ми е много добре познат. Дълги години съм работил хиляди пъти с този файл. Това е банката, в която съм работил най-дълго. Това е банката, в която постигнах своя кариерен и професионален връх. Това е банката, от която имам най-добри спомени. Това е банката, която ми даде най-много от всички мои работодатели. Едва ли някога ще имам друг такъв.
Е мога само да съжалявам, че си нейн клиент, защото всичко, което помня за нея — остана далеч в миналото. Но понеже това е моята банка, на която съм бил горд, че съм бил служител, ще дам всичко, което мога, за да помогна. Пък и съм ти батко. По-голям съм от теб с една година.
Само ще отскокна отсреща да си купя гилзи за цигари и почвам. До утре ще ти докладвам на лични ще успея ли да го преборя.
п.п. И да аз не съм меркантилен тип и не приемам заплащане. Ако успея да помогна, ще съм щастлив, че съм помогнал на човек, който се гордея, че е линуксар.