"Лъжеш. Английски се изучаваше къде ли не -- от английска гимназия до обикновена такава. От осми клас започваше да се учи втори чужд език, като изборът беше немски, френски или английски."
Лъжеш: в града където съм израстнал имаше само френски език - държавна политика. Недей ми сравнявай жълтите павета и окръжните градове.
"Цитат
Завърших науки, които са 50г. назад - т.е безполезни и пак от нулата.
Пак лъжеш. Освен ако не си завършил нещо икономическо
.
"
Ти си заблуден: 1988 учехме СМ601 (българския клонинг на Моторола688) като върха на технологията - е ако се поинтересуваш ще разбереш, че американците са го имали от 1974г. Преподавателите не бяха чули за езика С.
"Цитат
Като си обърнах левовете в долари станаха наполовина - и пак от нулата.
Аха, тук само се заблуждаваш."
Само ти ли не знаеш, че БГ стандарта беше 10-15 пъти по нисък от запада.
"Цитат
Многото фирми - да. Всички БГ граждани станаха ЕТ-та - ташак. По онова време сигурно аз бях единствения дето нямах фирма.
Не си бил единствения, но явно не разбираш защо ти задавам този въпрос. Но това вече е твой проблем."
И какво като ги докарахме на бройка - фалш.
Цитат
Айде сега кажи от тези многото фирми какъв е дялът им в БВП - или това е държавна пардон военна тайна.
Говоря за времето от преди 30 години. Отиваш на сайта на НСИ и търсиш там. А и акцентът не е колко процента от БВП са давали, а дали ги е имало изобщо. Защото ако 10% от тези малки фирми бяха станали средни, а от тях 10% -- големи, БВП нямаше да е този, който е в момента.
Какво като има много фирми дето не правят нищо?! Да ги показваме на списъците ли.
Ама откъде толкова акъл в теб да го разбереш. И за провала на това не са ти виновни комунистите. То ти и не можеш да дефинираш ясно какво разбираш под „комунист“.
Има един термин за хора дето се кланят на данните ош НСИ, ама ще почнеш да заплашваш с модерацията си.
Момче, продължавай да си живееш в измисления свят, нека аз да съм заблудения, не ми пречиш.
БГ вместо да върви към капитализма отива към феодализма (не знам дали си бил в час по история по темата), последиците от болшевизацията ще тегне още много поколения. Феодали като Ценко Чоков, Пеевски, Доган и пр. са над държавата и закона.