« Отговор #9 -: Dec 04, 2019, 09:08 »
Не го разбирам. Иска инжинерски програми, вероятно CAT, за архитектура, всекви такива. Най-използваните от тези обикновено са платени. Даже почти сигурно. Ако ще изкарва пари, по-добре софтуерът му или системата да са лицензирани, ако за тях се плаща. Щото една проверка да му направят и му заминават машините, та и солидни глоби ще отнесе. На едно приятелче му идват от време на време писъмца от НАП или там някакви други, че ще му идват на проверка скоро ( каквото и да означава това скоро ) та да вземе мерки навреме, всичко по компютрите му да е наред. Смее се като ми го показва, щото навсякъде е нахакал Линукс, обаче държавния рекет си върви. Определено ще платиш, ако не искаш да ти вземат техниката. И то не глоба или такса, а на ръка на инспекторите. Те затова и разпращат писъмца. Да си подготвиш парите овреме. Ние така в един ресторант хранехме тези от ХЕИ с каквото искаха. Не идваха да правят проверки, а да се наядат като прасета.
Аз затова чинно си платих за системите по три стотака и не ми мигна окото. Сега съм си спокоен.
Ма повечето хора у нас се опитват с трици маймуни да ловят