« Отговор #993 -: Aug 02, 2022, 22:23 »
В предходната "пандемия" в коридорите на различните съдилища нямаше начин да си държа парцала под брадата, защото от съдебната охрана обикаляха и правеха забележки. Вече в съдебната зала, беше 50 на 50- ако председателя на съдебния състав си е свалил маската, свалям и аз моята, ако председателя е маскиран- така и аз. Защото председателя може да ме отстрани от залата за известно време, да ме глоби, и куп още неща, които ми се отразяват на финансите и на доверието, което клиента има към мен. Минах две съдебни заседания вече в поредната настояща "пандемия", на окръжно и на апелативно ниво. Окръжните се бяха маскирали, апелативните- не. Но това не е представителна извадка, две заседания в две различни инстанции. Иначе, както писах и по-горе, в кварталните магазинчета тук (Варна) никой не ебава маски, както си беше и преди. Маските са в големите вериги, Кауфланд, Метро и т.н., и то частично, не всеки ги слага (засега). Сигурно ще пуснат полицията да пише актове, бюджета е изпразнен и издънен, искат да го напълнят. Че от него пак да плащат за писиар тестове по НЗОК (каквито идеи се рекламират в момента- пак от бюджета, демек от данъци, актове и т.н., да се плаща на лабораториите).
П.П. Да допълня- на бензиностанциите, където зареждам, нито аз съм слагал маска, нито съм виждал някой друг да слага. На персонала им е под брадите. Така си беше и при предходната "пандемия".