« Отговор #19 -: Mar 08, 2023, 22:19 »
Едното няма общо с другото.
Всеки ден е празник на Бога (Кришна, Буда, Алах, Слънцето, там, който, каквото). Всеки ден дишаш и всеки ден си говориш с твоя Бог. Дали се молиш, медитираш, заобикаляш черни котки, плюеш си в пазвата или нещо друго е твоя начин.
Докато тук си говорим за цивилка. Отделяме един ден, за да покажем почитта си към жените и майките. В действителност празниците са два, а не един. И двата са доста значими, като този на жената е и историческа, бележита дата.
Да се радваме, че жените все още не са установили пълната непотребност на мъжете и не са ни изселили от планетата.
=*=
Знам, че си ерген и го уважавам. Ако зависеше от мен и аз щях да съм. Но всеки си носи съдбата.
Та за тия дето сме задомени — Да не забравяме, че всеки ден семейство е неземно щастие и да уважаваме, почитаме и дори глезим жените си. Защото без тях сме нищо. Нула. Не съществуваме. Не казвам всеки ден да убиваме флората на планетата за тях, но всеки ден да правим жестове, за да не забравят безценното си значение в очите ни.
=*=
Това го казвам, защото знам, че моята половинка не чете форума. Иначе не бих го признал. Жените никога не трябва да разбират, колко нищожни са мъжете за доброто на човечеството.