А за андроид ТОХ клиент с аудио знае ли някой? Щото аз се изприщих да намеря обикбовенна voip програма, която да работи навсякъде и без забележки. Всичките съм ги пробвал и за нормaлна раборта не стават. Тинейджърски шарении, на които не може да се разчита.
Вайбера е голям запек ако искаш да го инсталирш на много устройства. Не ти и дава надежна/точна информация за това дали човек отсреща е онлайн. Не ми трябва нещо като него дето е 100% обвързано към телефонните номера. Точно Затова досега atox ми харесва.
Другите discort, whatsup, signal.... Пак не ми харесват, всечките ги пробвах и познайте какво.... Или не тръгват авоматично след рестарт на телефона или забиват телефона с 100%...а най лошото - търкат регистрации при неактивност... Не бях ги ползвал месец два.... И ми затриха регистрациите... Е това става ли за сериозна работа... Нещо на което можеш да разчиташ?
Жиците... Горе долу добре ама под андроид не работи добре и му е объркан инерфейса. Гогъла е имал две хубави програмчета, google duo и g hangouts. И двете са ги спрели. Едната са я слели с meet-a, другата пък тотално са я спрели. Направо съм учуден че във века на комуникациите и IT няма нормална програма за чат+аудио+видео.
Та те така.
-----
Освен
nc има и
ncat. Което пак е същото, но имаше някакви малки разлики. ncat e от сайта на nmap.
https://nmap.org/ncat/Зависи от линукса какво имаш и кое е по default.