Ами аз имах предвид че то за в БГто се подразбира че е по БГ зоната ама когато става въпрос за онлайн услуги коя е зоната, когато не е изрично указана - в закона де.. то аслъ кога ли нащите доставчици ще се научат как се прави като бели хора 1) се указва по законодателството на кой щати/държави (обик. разни острови) ще се съдите (ако се стигне дотам) (Isle of Man напр.) и 2) да се дава време за отговор т.е. до колко бизнес дни/часове или ако е deadline то по коя часова зона се отчита тоя timestamp
--
мен отначало като си търсех/почвах работа отсам голямата водя ми беше много смешно как всички питаха служил ли сте (там за veterans benefits) и... как само IBM го бяха формулирали правилно "служили ли сте в армията на САЩ"
..и да се чудиш к'во да пишеш така че 'ем да не излъжеш (че подсъдно) 'ем да гепиш работата
ми така де всички виетконгци са служили - време е да си потърсят veterans benefits в САЩ и 3) сега като там напр. разни UK/US etc. комании са указали че - при претенции ще се съдите само по законодалтествоото на о-в Ман напр. то българите имат ли право да ги съдят (и) по българското закондателство и кога/как?
А по повод линка от Бивола -
https://bivol.bg/podmqnagate2.htmlтова видяхте ли го -
"Престъплението е индулгенция за власт и е ненаказуемо"Е сега има ли такова животно като престъплениен но ненаказуемо,и като не е защо се води престъпление т.е. много шум за нищо там за тая статийка
П.П. Никсън аз все пак си мисля че за нещо друго го държат (за топките) Арестуваният във Франция френски гражданин Paul du Rove - само че им изтече законово разрешения срок а след него вече е незаконно, там вече хепетн нещо си измилиха...така на прима виста от това което разбрах е че... човекът е напаравил една съществена грешка - нямал собственост, с цел като го арестуват да не могат да му вземат там яхтите и къщите, та затова само кинти (15 млрд.), вкл. и биткоини само че явно е забравил че биткоините са като кеш (т.е. на приносителя) и сега ще трябва да снася ..поне единия от двата ключа (но може и двата - всичко зависи от поялника)